Afbeelding
Foto: BredaLive

Trouwen op het podium van Breda Live? Dat kan!

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Ga jij binnenkort trouwen, maar ben je nog op zoek naar de perfecte locatie? Of heb je juist geen zin in het gedoe van een uitgebreide bruiloft organiseren, maar wil je wel op een onvergetelijke manier trouwen? Dan heeft Breda Live de oplossing. Op zaterdag 6 juli mag er één stel trouwen op het podium van BredaLive. 

De organisatie is vandaag de zoektocht gestart naar een stel dat zaterdag 6 juli on-stage wil trouwen bij Bred aLive. Volgens Magchiel Koekkoek van Breda Live gaat het om een serieuze actie. "We kregen zoveel vragen van mensen die elkaar op Breda Live hadden ontmoet, dat we hebben besloten er iets mee te doen."

Op de Facebook-pagina van het evenement komen veel enthousiaste reacties op de ludieke actie. Aanmelden om kans te maken op de bruiloft op het podium kan via www.bredalive.nl/nieuws/trouwen

Breda Live vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Naast Afrojack en Bløf zijn ook Guus Meeuwis, Racoon, Ilse DeLange, De Jeugd van Tegenwoordig, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Kraantje Pappie, Jett Rebel, Wulf en Davina Michelle toegevoegd aan de line up.