Restaurantketen Eazie gaat zich vestigen in de linker unit van de nieuwe Houtmarkt
Restaurantketen Eazie gaat zich vestigen in de linker unit van de nieuwe Houtmarkt Foto: Business 2 Real Estate B.V.

Healthy restaurantketen Eazie opent vestiging in nieuwe Houtmarkt

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - Healthy food restaurantketen Eazie gaat een vestiging openen in de nieuwe Houtmarkt. Het restaurant komt op de eerste verdieping bij de entree tegenover de Halstraat. Ook krijgt Eazie een groot terras voor de deur. 

De zaak in de nieuwe Houtmarkt wordt de vierentwintigste vestiging van Eazie. Onlangs is de restaurantketen ook uitgeroepen tot beste Fast Service formule. Eazie is in 2004 opgericht. Vanuit de Aziatische roots gelooft Eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt. Eazie biedt wokmeals, wraps, salades en smoothies. Deze worden allemaal op basis van verse ingrediënten en worden à la minute bereid. In het teken van 'create your own', kunnen klanten bepalen of zij een vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm gerecht willen. 

Verhuurmakelaar Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate geeft aan dat hij blij is met de komst van Eazie. "Het is een formule die veel bezig is met gezond eten en dat past natuurlijk helemaal bij deze tijd", vertelt hij. "Daarnaast zitten zij in heel Nederland op 'high trafiic' locaties. Dat ze dan in Breda voor deze locatie kiezen zegt ook veel over het geloof in de nieuwe Houtmarkt."

Naast Eazie moet er nog een andere daghorecazaak komen in de Houtmarkt. Hiervoor is Business 2 Real Estate B.V. op zoek naar een lunchroom of koffiezaak.