Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Het einde van Tour du Jour: Visafslag maakt zich op voor de Biertuin

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De Tour de France zit erop. Egan Bernal mag zich officieel de winnaar van de Tour 2019 noemen. En dat betekent dat de laatste aflevering van Tour du Jour er ook weer op zit. Bij de Visafslag wordt vandaag hard opgeruimd, want zaterdag moet op die plek de gloednieuwe Biertuin haar deuren open.

Tijdens de gehele Tour de France stond de visafslag bij de Haven in het teken van de Tour. Daar werd immers live het RTL-programma Tour du Jour opgenomen. De Eiffeltoren die onderdeel van het decor was staat er vandaag nog, maar niet voor lang. Er wordt hard opgeruimd en een hele vrachtwagen vol kisten met kabels en elektronica is al gevuld. Bij het opruimen van het decor van het praatprogramma zit flink wat haast, want over minder dan een week moet op diezelfde plek een nieuw concept verrijzen: de Biertuin.

De Biertuin is een pop-up buitenbar. Je vindt er een mooie selectie aan (speciaal) bieren maar ook zomerse dranken zoals Sangria. En honger hoef je er ook niet te hebben. ze serveren een selectie  aan Shared Barfood rechtstreeks uit de Foodhallen. Ook kun je er een potje jeu-de-boules spelen of deelnemen aan een silent disco. Benieuwd geworden? Meer info over de opening van de biertuin vind je hier.