Snollebollekes
Snollebollekes Foto: Vinnie de Laat

Aftellen naar Breda in Concert: van Snollebollekes tot Zanger Kafke

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Over vier dagen is het zo ver. Dan barst op het Chasséveld 'Breda in Concert' los. En dat belooft als vanouds weer een groots meezingfestijn te worden vol Nederlandstalige optredens.

Tijdens de voorgaande edities werd de toon van Breda in Concert al goed gezet. Zo stonden onder andere Gerard Joling, Jan Smit, Nick&Simon, Nielson en Gers Pardoel al op het podium op het Chasséveld. En ook dit jaar heeft de organisatie weer voor een lange line-up vol bekende namen gezorgd.

Eén van de grootste namen op het affiche is Snollebollekes. Met megahits als Links Rechts, Vrouwkes en Bobbelen zal de Brabantse feestact geen problemen hebben om het Chasséveld zaterdag op zijn kop te zetten. De Alpenzusjes komen langs met Naar voren, naar achter en de populaire Zanger Kafke komt het Chasséveld laten springen.

Ook staan Stef Ekkel, Party Friex, Django Wagner, Raymon Hermans, John West, Wesley Klein, Rene Schuurmans en nog vele andere in de line-up. Benieuwd naar wie je zaterdag allemaal nog meer tegenkomt bij Breda in Concert? Ga dan naar de website.

Zanger Kafke scoorde met zijn Springen een hit die al ruim een miljoen keer bekeken is op YouTube

Ook de populaire feestact Snollebollekes is van de partij