Foto: Google Maps

Vishandel van Nunen sluit na 81 jaar noodgedwongen de deuren

BREDA - Vishandel van Nunen heeft definitief de deuren gesloten. Na 81 jaar kunnen mensen niet meer bij de vishandel aan Haagweg terecht voor verse kibbeling, haring of makreel. Dit vanwege ernstige gezondheidsproblemen van eigenaar John van Nunen.


Vishandel van Nunen is een begrip aan de Haagweg. Al 81 jaar kunnen Bredanaars er terecht voor verse vis. Eerste bij Tinus van Nunen, en sinds 1984 bij zijn zoon John van Nunen. "John begon vanaf zijn 18e eigenlijk al mee te werken in de winkel. Hij nam de zaak over, en ik ben er later ook bij ingerold", vertelt Niek Schuurmans. 

John (58) genoot enorm van zijn baan als visboer. Maar afgelopen zaterdag kon hij niet anders dan de winkel definitief sluiten. "John heeft ernstige gezondheidsproblemen. Hij is ongeneeslijk ziek", vertelt Schuurmans. Hij wil graag dat mensen de reden van de sluiting weten.

"Veel mensen zullen verrast zijn dat we dicht zijn, want Van Nunen is echt een begrip. Ook namens John wil ik graag alle klanten enorm bedanken voor alle jaren dat zij in de winkel kwamen. We hebben er enorm van genoten."

FOTOSERIES