Foto: YouTube

Evert van Huygevoort droomt van de middenstip na één miljoen views voor 'Ik spring voor NAC'

BREDA - Het heeft ruim twee jaar geduurd, maar eindelijk is de droom van Evert van Huygevoort uitgekomen. Zijn kraker 'Ik spring voor NAC' heeft de magische grens van 1 miljoen views op YouTube overschreden. Voor Evert blijft er nu maar één grote droom over, en dat is Ik spring voor NAC mogen zingen op de middenstip.


Op zijn Facebook-pagina bedankt Evert iedereen voor het streamen en luisteren van zijn nummer. "Ik ben hier ongelofelijk trots op. Jullie hebben dit mede mogelijk gemaakt voor mij. Dank je wel voor jullie support. Zonder jullie had ik hier niet gestaan. Toch stiekem wel een jongensdroom die uit komt. Heel het stadion 20.000 mensen die jou nummer uit volle borst mee zingen", schrijft hij. 

Nu de droom van 1 miljoen views is uitgekomen, heeft Evert nog één grote jongensdroom over. En dat is zijn nummer mogen zingen op de middenstip van het Rat Verleghstadion. Of die droom ook uit gaat komen, is nog de vraag. Er zijn in ieder geval nog geen concrete plannen voor, laat een woordvoerder van NAC desgevraagd weten. Maar dat wil zeker niet zeggen dat die er niet kunnen komen.

"Optredens van Evert met zijn succesvolle nummer zijn altijd een succes bij NAC-evenementen. Onlangs nog bij de Open Dag. De lijntjes met hem zijn kort en we kennen zijn wens om op te middenstip te zingen. Maar vanwege verschillende redenen is dat nu nog niet aan de orde."

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief