De attracties draaien de laatste rondjes.
De attracties draaien de laatste rondjes. (Foto: Wesley van der Linde/GroenNieuws.nl)

Attracties draaien laatste rondjes op kermis: tiende dag bewolkt met kans op enkele bui

  algemeen

BREDA - Van spookhuizen en touwtrekken tot torenhoge attracties en lekkernijen. De afgelopen tien dagen stond het Chasséveld in het teken van de Bredase najaarskermis. Heb je spijt dat je nog geen kijkje bent gaan nemen of heb je nog bonnen thuis liggen? Dan is vandaag je laatste kans. Tot 23.00 uur draaien de vele attracties hun laatste rondjes in de parel van het zuiden. 


Dagenlang werd er hard gewerkt aan de opbouw van de Bredase najaarskermis. Deze ging vorige week vrijdag regenachtig van start. Gelukkig werd de weersvoorspelling beter, waardoor het op zaterdagavond al gezellig druk was. Zoals vanouds komt jong en oud op de Bredase kermis af. Van spannende torenhoge attracties tot een draaimolen en de gokkasten, er is altijd voor ieder wat wils. Als om 23.00 vandaag de flikkerende gekleurde lichtjes uitgaan, verdwijnen de luide muziek en geur van oliebollen van het Chasséveld. Alles keert dan weer terug naar het oude.

Weer
Het weer op de laatste dag van de kermis is wisselvallig. Het lijkt een bewolkte dag te worden met kans op een enkel bui. De temperatuur zal maximaal oplopen tot een graad of 13. Ook staat er een matige wind.