Elluf Elluf Grote Markt 2017
Elluf Elluf Grote Markt 2017 (Foto: Perry Roovers)

Nog één week tot de Kielegatse Kick-off: 11e van de 11e op de Grote Markt

BREDA - Bredanaars nemen maandagmiddag 11 november massaal een paar uurtjes eerder vrij om carnaval in 't Kielegat traditioneel op de enige echte datum af te trappen! Bekende Kielegatters roepen iedereen op om het goede voorbeeld te volgen en erbij te zijn op de Grote Markt Zuid, ook al is het maandagmiddag. "In samenwerking met de horeca en topartiesten wordt het gegarandeerd een knalfeest!"


Een hoogtepunt is uiteraard de presentatie van de nieuwe prins van Ut Kielegat. Om 17.11u wordt hij of zij gepresenteerd. Samen met een nieuwe nar én nieuwe pages! Tegen die tijd hebben DJ FeestRay en Ger Couvreur de stemming er al goed in zitten, want vanaf 14.11u wordt er al warm gedraaid. Zanger Kafke en de Lawineboys zorgen voor de kers op de taart.

Gezichtsversierder

En iedereen die prachtig geschminkt maakt kan op de titel 'De grôtste gezichtsversierder van ut Kielegat'. Om 18.15u wordt deze door de nieuwe prins gehuldigd. Patrick de Leeuw van de Stichting Kielegat: "Wij gaan er van uit dat de traditie om carnaval op 11-11 af te trappen in 't Kielegat er bij iedere carnavalsliefhebber in Breda goed inzit en dat het net zo'n feest wordt als vorig jaar!".

Alle laatste nieuws vind je op www.kielegat.nl.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief