Een klein voorproefje van wat vanavond komen gaat.
Een klein voorproefje van wat vanavond komen gaat. (Foto: Marcus van Beek)

Bijzondere openingsactie Urban Bozz: honderd modellen paraderen door de stad

BREDA - Voor alle Peaky Blinders-fans of iedereen die gewoon graag naar mannen in pak kijkt, is het donderdagvond genieten geblazen. Een groep van honderd 'Peaky's' trekt dan namelijk door de straten van Breda. Deze parade is een stunt voor de opening van Urban Bozz aan de Houtmarkt. 


Honderd mannen paraderen donderdagavond geheel in Peaky Blinders-stijl door de straten van Breda. Zij lopen vanaf het Chasséveld richting de Houtmarkt voor de opening van de winkel Urban Bozz. Met deze parade hoopt de eigenaar Bredanaars te verrassen. "We hebben de parade expres niet aangekondigd om mensen zoveel mogelijk te doen verbazen", laat Marcus van Beek weten. "Het moet een indrukwekkend beeld worden voor voorbijgangers."

De modebewuste stoet vertrekt om 19.30 uur richting de Grote Markt. Daar zal een old timer de groep mannen vergezellen. Deze haakt weer af wanneer de groep verder trekt. Via de Barones paraderen de bendeleden richting de Houtmarkt. Daar wordt de winkel feestelijk geopend. Deze opening is enkel voor genodigden. 

Peaky Blinders 

Peaky Blinders is een Britse historische dramaserie van Steven Knight. De serie is te zien op Netflix en is een grote hit. De serie gaat over de 'Peaky Blinders', een criminele bende uit Birmingham. Buiten het goede verhaal, valt ook de kledingstijl van de spelers bij veel mensen in de smaak. De mannen zijn geheel gekleed in pak en mét een petje. 

Urban Bozz Man Cave 

Echte mannen hebben een tas. Dat is het motto van tassenmerk Urban Bozz. "En dan bedoelen we bij Urban Bozz niet die stoffige rugzak waar je nu nog je lunchtrommel in meeneemt. De tassen van nu zijn stijlvol en toch praktisch, klassiek met een rebelse inslag en maken een statement van iedere outfit; van casual tot zakelijk. Gemaakt voor de man van nu, met genoeg ruimte voor alles wat je dagelijks nodig hebt. Geen onooglijke bobbels meer waar je portemonnee, sleutels en telefoon in je broekzakken zitten gepropt", schrijft Urban Bozz op haar website. Het merk is opgericht door Zundertenaar Marcus van Beek. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief