Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Onderhoudswerkzaamheden A58: knooppunt Princeville afgesloten

BREDA - De A58 tussen knooppunt Princeville en afrit (21) Rucphen is van 6 tot en met 9 december afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer een half uur. 


Van vrijdag 6 december vanaf 21.00 uur tot en met maandag 9 december tot 05.00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit op de A58. De weg tussen knooppunt Princeville en afrit (21) Rucphen richting Roosendaal is dan afgesloten. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn niet toegankelijk voor verkeer. 

Daarnaast zijn ter hoogte van knooppunt Princeville de verbindingswegen A16/A58 komende vanuit België en Rotterdam richting Roosendaal afgesloten. Weggebruikers moeten rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroutes

Het verkeer vanuit Breda richting Roosendaal/Bergen op Zoom wordt omgeleid via de A16 in de richting van Rotterdam en Dordrecht. Automobilisten kunnen ter hoogte van knooppunt Klaverpolder over de A17 in de richting van Roosendaal/Bergen op Zoom.

Het verkeer vanuit Waalwijk/Den Bosch in de richting van Roosendaal/Bergen op Zoom volgt de A59 in de richting van Breda en Dordrecht. 

Regulier onderhoud

De werkzaamheden vallen onder het reguliere onderhoud. Deze hebben als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief