Foto: Stadsfotograaf Breda

Vierde editie Breda Fashion Weekend gaat 'gewoon' door

BREDA - Ondanks corona kan de vierde editie van Breda Fashion Weekend 'gewoon' doorgaan. Het evenement vindt op 19 en 20 september plaats. 


Het Breda Fashion Weekend kan dit jaar 'gewoon' plaatsvinden. Wel zijn er een aantal aanpassingen gedaan. "Dit jaar in een light versie én uiteraard met inachtneming van de Covid-19-regels", aldus de organisatie. Op een lange catwalk aan de Veemarktstraat showen professionele modellen tijdens het weekend de nieuwste mode, variërend van kindermode tot kostuums, van dames casual tot uitgaanskleding en ook plus size collecties komen aan bod. 

Fashion Weekend

Het Fashion Weekend is al vier jaar een terugkerend evenement. “Breda is een echte modestad, maar de retail heeft het de laatste maanden zwaar", aldus Koert Vermeulen, centrummanager binnenstad, Stichting Ondernemersfonds Breda. "Door hen tijdens het Breda Fashion Weekend letterlijk een podium te bieden, krijgen zij de welverdiende spotlights." Doordat dit jaar gekozen is voor een catwalk, met meerdere shows over twee dagenen duidelijk zichtbare looproute kunnen bezoekers van de Bredase binnenstad opgepaste wijze veilig genieten van de mooie shows die hier zullen plaatsvinden. 

Breda Fashion Weekend wordt georganiseerd door Stichting OndernemersfondsBreda, in samenwerking met DC Models NL en Bureau Peen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief