Afbeelding
Foto: Google Maps

Beveiliger IKEA Breda mishandeld door klant na ruzie over coronarichtlijnen

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Een beveiliger van IKEA Breda is zaterdag gewond geraakt aan zijn enkel. Het slachtoffer wilde aan een groepje klanten de coronarichtlijnen duidelijk maken. Eén klant was het hier niet mee eens en heeft vervolgens geweld gebruikt tegen de beveiliger.

Een beveiliger van IKEA Breda heeft afgelopen zaterdag letsel opgelopen aan zijn enkel. Hij wilde een groepje klanten, bestaande uit twee volwassenen en één kind, op de hoogte stellen van de corona-richtlijnen. ‘’Toen het gezelschap hierop gewezen werd door de beveiliger is de klant uit het niets agressief geworden’’, aldus Sabine Kaars Sijpesteijn van IKEA Nederland. ‘’Vervolgens heeft de klant buitensporig geweld gebruikt in de richting van de beveiliger. Dit leidde tot letsel aan zijn been.’’

Gevolgen

De politie en ambulance zijn nog ter plaatse gekomen, maar de verdachte is na het incident gevlucht. De beveiliger moest uiteindelijk per brancard worden afgevoerd door de ambulance. De beveiliger gaat aangifte doen en de politie pakt de zaak verder op.