Foto: Demi Kustermans

De opnames voor K2 zoekt K3 zijn begonnen, en Demi (23) doet mee

BREDA / ZUNDERT - De opnames van de nieuwe tv-show rond de zoektocht naar het nieuwe lid van K3 zijn in volle gang. Meer dan 20.000 jongens en meisjes meldden zich aan om de plek van Klaasje in te mogen vullen, en de 23-jarige Demi Kustermans zit nu bij de laatste 90. Deze week had zij de opnamedag in het Vlaamse Vilvoorde.


In februari van dit jaar verraste de blonde Klaasje alle K3-fans met het nieuws dat ze na vijf jaar heeft besloten te stoppen met K3. Haar collega’s Hanne en Marthe willen graag nog doorgaan, dus dat betekende dat er een zoektocht moest worden gestart naar een nieuw K3’tje. En animo daarvoor is er genoeg. Meer dan 20.000 meisjes én jongens meldden zich aan. 

De 23-jarige Demi Kustermans is één van van de duizenden mensen die zich heeft aangemeld. Al van jongs af aan is ze dol op zingen en dansen, maar professioneel heeft ze er nooit iets mee gedaan. Maar daar kan nu verandering in komen, want met haar auditie heeft ze veel succes. De oud-leerling van het Mencia de Mendoza zit nu bij de laatste 90 kandidaten. Deze week mocht ze komen voor de eerste televisieopnames. Over hoe die zijn verlopen, mag ze uiteraard nog geen uitspraken doen. Ze zal het nog een aantal maanden geheim moeten houden, want K2 zoekt K3 zal in het najaar van 2021 te zien zijn bij SBS6 en VTM.

Mocht Demi Kustermans uiteindelijk als winnaar uit de bus komen, dan zal haar leven flink veranderen. Momenteel studeert ze namelijk geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam. Ze is druk bezig met de voorbereiding op haar coschappen, en hielp tijdens de drukke periode in het ziekenhuis op de Covid IC van het Erasmus MC en de cohortafdeling van Amphia Breda.


 Foto: Facebook K3