Foto: Politie Breda

Man ernstig gewond bij massale vechtpartij in Breda, politie zoekt tips

BREDA - Bij een vechtpartij waarbij waarschijnlijk veel mensen betrokken waren is zondagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Er zijn drie mannen aangehouden, maar meer aanhoudingen worden verwacht. Dat laat de politie maandagochtend weten.


Zondag 20 juni om 16.30 uur kwamen er meerdere telefoontjes binnen bij het Operationeel Centrum over een vechtpartij tussen meerdere mannen op de Fellenoordstraat. Er werd gesproken over een hamer en messen. In ieder geval één man zou gewond geraakt zijn.

Meerdere politie-eenheden werden naar de plek gestuurd. Ondertussen waren de meeste mensen daar al weg, maar enkele straten verder troffen de agenten een groep aan die om een gewonde man heen stond. Een ambulance werd snel opgeroepen zodat de gewonde man naar het ziekenhuis kon worden gebracht. Een drietal mannen die erbij stonden hadden een verward verhaal over de vechtpartij. Ze zijn aangehouden voor openlijk geweld.


De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident en naar de identiteit van de andere mannen. Daarbij zal gebruik gemaakt worden van beelden van camera’s die in de buurt hangen. Hierbij kunnen ze uw hulp goed gebruiken. “Heeft u iets gezien of heeft u een camera aan uw woning hangen in de omgeving Nieuwe Huizen, Fellenoordstraat met de kruising Oude Haagweg laat het ons dan weten.” Dat kan onder andere via het meldformulier of via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006).

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief