Ben Forte tijdens het zomerfestival Den Bosch
Ben Forte tijdens het zomerfestival Den Bosch (Foto: Rob Mol)

Ben Forte staat in voorprogramma van Chef’Special in zijn thuisstad Breda

BREDA - Ben Forte staat vandaag en morgen tijdens het festival ‘Bij ons in Breda’ in het voorprogramma van Chef’Special. De in Breda opgegroeide 21-jarige rapper-songwriter maakt Nederlandstalige muziek waarin hij thema’s als geluk, onzekerheid en ouder worden centraal stelt. Hij speelt live met piano, gitaar en een loopstation.


De in Breda opgegroeide Ben Forte staat vandaag en morgen in het voorprogramma van Chef´Special. Deze optredens zullen voor hem ook een thuiswedstrijd zijn aangezien ze in Breda plaatsvinden tijdens het festival ´Bij ons in Breda´. De 21-jarige rapper songwriter maakt Nederlandstalige muziek waarin hij thema’s als geluk, onzekerheid en ouder worden centraal stelt. 

Eerder behaalde successen 

Het jaar 2019 was voor Forte een stormachtig jaar. Hij was onder andere finalist van de Grote Prijs van Nederland, winnaar van de Amsterdamse popprijs en had één van de meest geboekte acts tijdens de Popronde.

Net voor de verruimende maatregelen bracht Forte afgelopen juni het nummer ‘Dit is wat ik nodig had’ uit in opdracht van de NS. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief