Afbeelding
Foto: Perry Roovers

Update: Verdachte steekincident Ulvenhout aangehouden

Door: Bregje Kop Politie

BREDA - Een flexteam van de politie heeft zojuist de verdachte van het steekincident in Ulvenhout aangehouden. Het gaat om een 52-jarige man uit Oosterhout. 

Een 37-jarige Bredanaar raakte woensdagavond bij het steekincident aan het Steenland zwaargewond. Hij werd naar een ziekenhuis overgebracht. De verdachte ging ervandoor. Zojuist is hij door de politie aangehouden. Het lijkt te gaan om een uit de hand gelopen ruzie tussen bekenden van elkaar.

Steekincident

Een man is woensdagavond zwaargewond geraakt na een steekincident bij een woning aan het Steenland in Ulvenhout. Een opgeroepen traumahelikopter kwam ter plaatse. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.

In de woning waren buiten het slachtoffer nog twee mannen, waaronder de bewoner, aanwezig. De persoon die gestoken zou hebben was niet meer in het pand. De politie heeft gisteravond en vannacht nog tevergeefs naar hem gezocht. Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen voor een buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Specialisten van Forensische Ondersteuning hebben naar sporen gezocht.