Foto: Breda Maakt Mij Blij

Wethouder Boaz Adank verrast 175 BredaPas-houders met kerstpakket

BREDA - Wethouder Boaz Adank heeft 175 BredaPas-houders verrast met een kerstpakket. Het pakket is gevuld met producten uit de regio. De pakketten zijn samengesteld door Breda Maakt Mij Blij in samenwerking met Stichting Nora Werkt. 


December is voor veel Bredanaars een feestelijke maand die gepaard gaat met het geven en krijgen van cadeaus. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Niet alle inwoners van de stad kunnen zich cadeaus veroorloven. Daarom heeft wethouder Adank 175 kerstpakketten uitgedeeld aan BredaPas-houders. Dit is een kortingspas voor inwoners van Breda met een lager inkomen. Met deze pas krijgen in totaal 7.000 Bredanaars korting bij bijvoorbeeld sportverenigingen, de bibliotheek of kringloopwinkels.

De kerstpakketten zijn een samenwerking tussen Breda Maakt Mij Blij en Nora Werkt. “Wij willen zoveel mogelijk kerstpakketten verkopen, zodat Stichting Nora Werkt een nieuwe bus kan aanschaffen.” Dat doel komt steeds dichterbij. De teller is inmiddels de 2.600 pakketten gepasseerd.


Bregje Kop