Afbeelding
Foto: KLM Urban Trail

Vierde editie KLM Urban Trail Breda op 27 maart

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - De KLM Urban Trail Breda gaat op zondag 27 maart 2022 weer van start. De vierde editie biedt deelnemers een parcours dat hen door bijzondere gebouwen in Breda leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van vijf of tien kilometer. 

De KLM Urban Trail Breda gaat op zondag 27 maart 2022 weer van start. De vierde editie biedt deelnemers een parcours dat hen door bijzondere gebouwen in Breda leidt.  Geleidelijk aan worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer vijf of tienkilometer. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Breda. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en een unieke medaille.


Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via deze link. De organisatie blijft de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet volgen en zal alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. 

Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op zondag 27 maart ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond in 2020 blijven geldig voor de vierde editie.