NAC boekt bij MVV vierde overwinning op rij

Door: Ruud Smolders NAC

BREDA - NAC heeft gisteren de vierde overwinning op rij weten te boeken. Bij MVV kwam het na een half uur spelen op 0-1 dankzij een doelpunt van Bannis. In de tweede helft maakte Ody Velanas de 0-2 voor NAC. Uiteindelijk wonnen de Bredanaars met 1-2.

NAC begon goed aan de wedstrijd en wist meteen een paar speldenprikjes uit te delen maar trof nog geen doel. Na een halfuur spelen was er wel reden tot juichen bij de Bredase formatie. Bannis ontving de bal van Ligeon en werkte beheerst af: 0-1. Mede door doelman Olij wisten de Bredanaars deze voorsprong vervolgens te behouden tot de rust.

Tweede helft

Na rust controleerde NAC het duel en gaf het weinig weg. In de 69e minuut maakte Velanas de bevrijdende 0-2 waardoor ook de uitsupporters even opgelucht adem konden halen. Met nog zo’n tien minuten te spelen wist MVV op 1-2 te komen. Gelukkig wist NAC de voorsprong te bewaren waardoor het de vierde overwinning op rij boekte.