Afbeelding
Foto: Matchmaker Brabant

1 april nieuws: Matchmakers Brabant komt met een ‘Tinderdagverblijf’ naar Breda

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Er is goed nieuw voor alle alleenstaande ouders in Breda. Matchmakers Brabant meldt 1 april dat ze de deuren opent van een kinderdagverblijf voor alleenstaande ouders. Het ‘Tinderdagverblijf’ biedt ouders een plek om hun kinderen veilig achter te laten terwijl zij opzoek gaan naar de liefde.

Het ‘Tinderdagverblijf’ is opgericht door Ilse Jespers van het datingbureau Matchmaker Brabant. Ze hoopt er ouders mee te helpen die zich afvragen hoe ze ooit nog op date kunnen zonder de kinderen. “Het idee achter het Tinderdagverblijf is dat alleenstaande ouders vaak geen tijd hebben om te daten, omdat ze voor hun kinderen moeten zorgen. Met het Tinderdagverblijf staan alleenstaande ouders niet langer voor de keuze tussen hun kinderen en een kans op liefde. Zij kunnen nu rustig swipen en daten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kleintjes”, aldus oprichtster Ilse. 

De medewerkers van het Tinderdagverblijf hebben de nodige certificaten en zijn getraind om kinderen van verschillende leeftijden te vermaken. Er is genoeg te doen voor de kinderen. Zo zijn er spelletjes, speelgoed en op vaste tijden hebben ze een programma zoals koekjes bakken en een disco. Ook met je date uit eten gaan is mogelijk met de hulp van het ‘Tinderdagverblijf’ vertelt Ilse, “Onze medewerkers koken iedere dag een verse maaltijd en kunnen ook rekening houden met allergieën.”

Het Tinderdagverblijf is geopend op donderdag- en vrijdagavond. Op zaterdag en zondag zijn ze de hele dag geopend. Er zijn al heel wat aanmeldingen voor het ‘Tinderdagverblijf’, en er zijn nog maar een paar plaatsen over. Voor meer informatie over het Tinderdagverblijf kun je terecht op de website van Matchmaker Brabant.