Afbeelding
Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties

Buurtcamping strijkt weer neer in de Hoge Vucht: ‘Vakantie voor iedereen’

Algemeen

BREDA - De Buurtcamping is vandaag weer neergestreken in de Hoge Vucht. ‘t Kadijkje is weer drie dagen omgetoverd tot een camping. Dit duurt tot 16 juli.

Wethouder Jeroen Bruijns was vanmiddag aanwezig om de Buurtcamping van 2023 officieel te openen. Tijdens De Buurtcamping is het sportpark ‘t Kadijkje in Hoge Vucht drie dagen lang omgetoverd tot een gezellige camping. Bijzonder aan de buurtcamping in Hoge Vucht is dat alle verschillende culturen van de buurt meedoen. 

Lenard Schouten over De Buurtcamping Hoge Vucht: “We verbinden allerlei soorten mensen met elkaar door de Buurtcamping. En dat is belangrijk, want we willen allemaal graag leven in een prettige buurt. Een buurt waarin je elkaar kent, waarin iedereen zich veilig voelt en waar we elkaar om hulp durven te vragen. Juist in deze tijd, waarin we zo makkelijk langs elkaar heen leven. De Buurtcamping in Hoge Vucht is gratis toegankelijk voor iedereen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie.”

Over de buurtcamping
Sinds 2013 ontmoeten buurtbewoners verspreid over heel Nederland elkaar op De Buurtcamping. Een initiatief waarmee in 2022 alleen al 800.000 ontmoetingen zijn gerealiseerd op 53 Buurtcampings. Samen bouwen buurtbewoners de camping op, organiseren activiteiten voor elkaar en leren tijdens een ontspannen vakantie hun buren beter kennen én dit jaar ook weer in Breda Hoge Vucht.