Afbeelding
Foto: Aangeleverd door Yanissa van den Eng

Bredase vriendinnen Noelle en Yanissa lanceren uniek lingerie merk ‘NO_YA’

Door: Redactie Algemeen

BREDA - De Bredase vriendinnen Noelle en Yanissa zijn twee jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van hun lingerie merk ‘NO_YA’. Hun doel is dat lingerie niet alleen meer als een noodzakelijk product wordt gezien, maar als iets wat vooral heel leuk is. Geen zwart, wit en rode kant, maar juist opvallende kleuren en designs, en dit alles zonder in te moeten leveren op het comfort en de kwaliteit.

Noelle en Yanissa leerden elkaar kennen tijdens hun studie Fashion Business. Een onwaarschijnlijke vriendschap want ze verschillen behoorlijk van elkaar, aldus de dames zelf. Toch is het volgens hen juist deze verschillen die het duo tot een ‘magische’ combinatie maakt. Tijdens hun studie, droomde ze samen van het oprichten van hun eigen fashion merk, en nu lijkt deze droom uit te komen. De afgelopen 2 jaar hebben de vriendinnen gewerkt aan hun merk, de designs, de perfecte pasvorm en hun website. Na al dat werk is de eerste collectie van hun merk ‘NO_YA’ nu een feit en exclusief verkrijgbaar op de website.

Het doel dat Noelle en Yanissa voor ogen hebben, is lingerie ontwikkelen die de dragers met veel plezier kopen. “Op dit moment kijken vrouwen altijd erg uit naar het kopen van nieuwe schoenen of die leuke jeans, maar er zit een behoorlijk hoge drempel op het aanschaffen en passen van nieuwe lingerie”, vertelt Yanissa. “Met NO_YA streven wij ernaar om het kopen van nieuwe lingerie net zo leuk te maken als het kopen van dat nieuwe paar hakken. Het leven is een feestje, en dat moet de basis van je outfit ook zijn!” De lingerie moet dus vooral leuk zijn om te dragen. Om dit te bereiken creëerde het duo een mooie collectie waar gebruik wordt gemaakt van opvallende kleuren en designs. Daarnaast was het voor de vriendinnen belangrijk dat de lingerie ook comfortabel is en van een goede kwaliteit