Logo bredavandaag.nl
Het park zat tijdens de wekelijkse Palm Parkies goed vol. foto Peter Visser
Het park zat tijdens de wekelijkse Palm Parkies goed vol. foto Peter Visser

Betere service tijdens Valkenbergconcerten

  Cultuur

CENTRUM – Het evenement Palm Parkies, in de volksmond beter bekend als de Valkenbergconcerten, trok vorig jaar een topaantal bezoekers. Kritiek is er weinig, maar de service kan beter. “Daar gaan we voor zorgen.”


Deze zomer dient het Valkenbergpark weer zeven keer als achtergrond voor het muziekevenement. 30 duizend bezoekers kwamen er vorige zomer op Parkies af. Dat betekent in de praktijk een vol park en lange rijen voor de tappunten.

Als er kritiek was van de bezoekers ging het vaak om het lange wachten voor de bar en de flinke rijen die ontstonden. “Daar hebben we werk van gemaakt”, zegt Bas Witlox van Palm Parkies. “We gaan nu twee bars plaatsen in plaats van een.”

De laatste editie van het Valkenbergconcert werd gebruik gemaakt van een eilandbar aan een zijde van het concertterrein. Dat zorgde in de praktijk voor nogal wat onvrede onder het publiek.

“Daarom hebben we de horecavoorzieningen vernieuwd. Het al een stuk efficiënter werken en het aanbod zal ook beter zijn”, zegt Witlox.

Parkies start deze zomer vanaf dertien juli en dat dan zeven dinsdagen achter elkaar. Witlox: “Het programma is nog niet bekend. We hopen in april meer te kunnen vertellen, maar nu laat ik nog niets los. We gaan wel een paar grote namen regelen, net als vorig jaar.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief