Logo bredavandaag.nl
Breda LIve eindigde in parkeergarage 't Turfschip nadat een wolkbreuk het programma beëindigde. foto WIjnand Nijs
Breda LIve eindigde in parkeergarage 't Turfschip nadat een wolkbreuk het programma beëindigde. foto WIjnand Nijs

Verhalen over Breda Live: Titanic in de herhaling

  Cultuur

BREDA – De oproep om herinneringen aan Breda Live op te sturen naar BredaVandaag.nl levert mooie verhalen op. Terugkerend bij veel bezoekers is de editie van 2010, die vanwege noodweer afgebroken moest worden. Ook blijkt Breda Live broeinest van de liefde. Wij sturen vijf lezers op herhaling met vriend of vriendin.


Marc Janssens is een van de bezoekers die terugkijkt op de legendarische onweersbui aan het eind van editie 2010. “Mijn leukste (en ergste) ervaring was toch wel het noodweer van twee jaar geleden. Helaas was het vroegtijdig afgelopen”, zo laat hij weten. Ook zijn iPhone bracht het niet tot een goed einde. “Overleden, dood, nada noppes, einde verhaal!”
Het inspireerde hem wel tot grootse daden. “Er lag zoveel water dat mijn toenmalige vriendin en ik bij het gemeentekantoor voor een publiek van een paar 100 man de slotscene van de Titanic hebben nagedaan Zij op haar knieën in het water en ik al zwemmend naar haar toe om haar te 'redden'. Hard applaus en gejuich volgde! Inmiddels was ook haar iPhone overleden. Vergeet ik nooit meer!”

Marc Janssens ontvangt voor zijn inzending twee kaarten voor Breda Live.
Meer over het festival op de site van Breda Live

Dit weekend worden alle winnaars bekend gemaakt op onze site. De winnaars ontvangen nader bericht via e-mail. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerdFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief