Afbeelding

Strijd om beste DJ-talent in Mezz

Cultuur

BREDA - De DJ-competitie ‘Pepsi DJ Knock Out’ is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Wat blijft is dat de winnaar een plekje veroverd op Dancetour Breda. Met de nieuwe opzet wil de organisatie jong talent zich beter laten ontwikkelen.

“Voorgaande jaren was de competitie al een groot succes, maar we zijn blij dat we er nu nóg meer uit kunnen halen”, zo vertelt Magchiel Koekkoek, organisator van Dancetour. “Talentontwikkeling is belangrijk voor Dancetour en daar kunnen we nu nog meer op inzetten.”

Dancetour organiseert al enkele jaren de DJ Knock Out in Breda, waarbij Bredase talenten een kans maken op een plekje in de Dancetour line-up. De DJ-competitie wordt in vier steden gehouden en uit elke stad komen drie regionale winnaars. De twaalf regionale talenten krijgen de kans om te leren en vragen te stellen tijdens de producer clinic in de studio van een succesvolle producer/DJ.

Via de Dancetour­pagina op Facebook kon DJ­-talent uit Breda en omgeving zich aanmelden voor de competitie. Tot 23 april 22:00 uur kregen zij de kans om zichzelf in de kijker te spelen en zoveel mogelijk likes te verzamelen.

De drie populairste Bredanaars strijden zaterdag 27 april samen met degene die namens Dancetour de wildcard kreeg in Mezz om een plekje in de lineup van Dancetour Breda.