Logo bredavandaag.nl
Twitter @Beauriche

DJ Beauriche wint Talent Award tijdens Amsterdam Dance Event

  Cultuur

BREDA - Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft Beauriche (Boris Smit) een reusachtige beker gewonnen. De Bredase DJ kreeg deze vanwege het winnen van de Talent Award from Buddha to Buddha - Embrace Life and Amsterdam Dance Event. Beauriche kreeg de prijs uit handen van Sander Kleinenberg.


De award kwam voor Beauriche als een totale verrassing. “De avond zelf verliep vrij vreemd. Ik was gewoon aan het draaien toen er ineens een heleboel fotografen bij me kwamen staan. Eigenlijk kreeg ik de volgende dag pas door wat ik nu had gewonnen.”

Het winnen van de Talent Award noemt de DJ super belangrijk. Hij ziet in de prijs vooral een aanmoediging om nog beter te worden. “Het is fijn om erkend te worden. Je staat er om het publiek te entertainen, wanneer mensen je muziek dan leuk vinden en supporten voelt dat als een enorme steun in de rug.”

Naast de beker kreeg DJ Beauriche ook een horloge van Buddha to Buddha. Deze zal hij ook zeker gaan dragen. Of de beker een plekje krijgt in huize Smit is nog onzeker. “Het is inderdaad niet een hele mooie beker, waarschijnlijk geef ik hem een mooi plekje in de studio. Daar zijn studio's ook voor.”

Momenteel is Beauriche bezig met een paar nieuwe platen onder het label van Funkerman. Verder werkt hij veel samen met Sander Kleinenberg en is hij in de weer met een paar remixen. Wie DJ Beauriche zelf live wil zien kan 30 oktober terecht in de Cocktailbar Mundial tijdens Sultry Lounge in Eindhoven. 22 november komt Beauriche weer thuis, dan draait hij tijdens Dance Festival Breda in het Chassé Theater.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief