Logo bredavandaag.nl
Amber Janssen
538Koningsdag

Opbouw voor 538Koningsdag in volle gang; Armin van Buuren headliner

  Cultuur

BREDA - Nog drie dagen en dan barst het feest los. Het Chasséveld wordt omgetoverd tot festivalterrein voor 538Koningsdag. Armin van Buuren is een van de hoofdgasten, zo werd maandagavond bekendgemaakt.


Van Buuren doet een uitgebreide set van een uur en dit is tevens zijn enige optreden tijdens Koningsdag dit jaar. Ook Mr. Probz is toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag, die hiermee rond is.

Zoals ieder jaar komt het podium weer voor de Pathé. Het is de derde editie van 538Koningsdag en met een line-up vol met bekende namen belooft het in elk geval weer druk te worden. Alle veertigduizend kaarten zijn uitverkocht.

De bezoekers krijgen tijdens deze frisse Koningsdag een indrukwekkende reeks artiesten te zien. Op het podium komen vanaf 12.00 uur Kensington, Miss Montreal, Dua Lipa, DI-RECT, Lucas & Steve, O’G3NE, Chef’Special, Maan, Brace, The Partysquad, Kris Kross Amsterdam, Het Feestteam, Sharon Doorson, RONDÉ, Oliver Heldens, Rochelle, Gavin DeGraw, Galantis, André Hazes Junior, Sunnery James & Ryan Marciano, Fais, Diggy Dex, Menno de Boer, De Avondploeg en de drie finalisten The voice of Holland.

Het feestje duurt tot 22.00 uur.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief