Logo bredavandaag.nl

Muzikale week in Spanjaardsgat woensdagavond van start

  Cultuur

BREDA - Ruim elfhonderd Bredase talenten staan de komende weken op het drijvende podium in de Haven van Breda. Het historische Spanjaardsgat verandert in een bruisend muziekfestival.


Het Spanjaardsgat Festival vindt plaats van 10 tot en met 21 mei. Het programma wordt woensdag afgetrapt met een filmavond. In samenwerking met Pathé en pop-up restaurant Ravanello wordt de oscar-bekroonde film La La Land op het witte doek vertoond. De voorstelling start om 21.30 uur en is gratis bij te wonen.

In de komende dagen volgen meerdere optredens van lokale artiesten, de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen uit België (11 mei om 21.00 uur), Marinierskapel der Koninklijke Marine (12 mei om 21.00 uur) en het jubileumconcert van Harmonie Concordia (20 mei om 14.00 uur).

Op zaterdag 20 mei presenteert Orkest Hazes ‘Breda zingt Hazes’, waarin er twee uur meegezongen kan worden met de Hazes-hits. Ook is er een concert in het teken van de muziek uit alle James Bond-films. Het festival wordt zondag afgesloten met ‘Salsa aan de Haven’, het grootste salsa-event van Breda.

Het volledige programma is te bekijken op de website. Ook valt woensdag de programmakrant van het festival in de Bredase brievenbussen.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief