Logo bredavandaag.nl
Yvette de Wit
uitgaan

#BredaPraat: Is Breda nog wel een leuke uitgaansstad?

  Cultuur

BREDA - Evenementenbezoekers, stappers, winkeliers en winkelend publiek en bewoners. De binnenstad is bij uitstek een gebied waar de verschillende belangen botsen. ‘Talkshow’ #BredaPraat zoomt tijdens haar eerste editie in op het uitgaanswereldje. De centrale vraag: Is Breda nog wel een leuke uitgaansstad?


Op 8 november in Kerkplein Venue interviewen Wijnand Nijs en Henk Schol verschillende direct betrokkenen over deze vraag en dagen ze ook uit op elkaar te reageren. Onder meer wethouder Boaz Adank (binnenstad en evenementen) en evenementenorganisator Billy Zomerdijk maken duidelijk wat zij ervan vinden en wat er wel of niet moet gebeuren. Zomerdijk pleitte onlangs voor een verruiming van de openingstijden voor clubs, tot 06.00 uur.  Waarom draagt dat volgens hem bij aan een aantrekkelijke uitgaansstad? Burgemeester Depla is gevraagd om de avond samen te vatten in wat volgens hem de conclusie is van deze avond.

 Tijdens de avond wordt ook de zaal gevraagd stelling te nemen én zich via interviewer Henk Schol tot de podiumgasten te richten met vragen. In de zaal is ook de Bredase politiek vertegenwoordigd, zodat meteen duidelijk kan worden wat de standpunten zijn van de verschillende partijen in heikele kwesties.

De avond begint om 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Toegang is gratis, drankjes voor eigen rekening. Het programma duurt tot 21.30 uur. Daarna is er een dj en kan er onder genot van een drankje informeel worden nagepraat.

 Discussieer nu alvast mee via Instagram, Facebook en Twitter met de hashtag #BredaPraat

Op de hoogte blijven en meepraten tijdens de avond?
Meld je aan als aanwezig bij het event op Facebook.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief