Foto: MVRDV

Makers Markthal ontwerpen 'Infinity Path' voor BredaPhoto

  Cultuur

BREDA - Een enorm bouwwerk moet het terrein boven de parkeergarage achter het Chassétheater gaan sieren tijdens BredaPhoto 2018. Het grote, hoekige 'pad' bestaande uit meerdere lagen ontworpen door MVRDV moet ruimte bieden voor het tentoonstellen van de foto's van BredaPhoto.


Het thema van BredaPhoto is dit jaar 'To Infinity And Beyond'. BredaPhoto vraagt zich af wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang, of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen?

Ter gelegenheid van dit thema heeft MVRDV 'The Infinity Path' is een ontwerpen. In dit enorme bouwwerk zijn de foto's te zien die fotografen hebben gemaakt ter gelegenheid van BredaPhoto. Dit bureau uit Rotterdam is bekend door hun ontwerp van De Markthal in Rotterdam. Ook heeft het bureau in 2017 een gigantische trap op het Rotterdamse Stationsplein geplaatst ter gelegenheid van 75 jaar wederopbouw van de stad. 

'The Infinity Path' blijft gedurende het hele festival staan. Het paviljoen is tussen 5 september en 21 oktober gratis te bezoeken. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief