Logo bredavandaag.nl
fotoalbum

Zonnige editie Breda in Concert in beeld

  Cultuur

BREDA - Het Bredase publiek genoot zaterdag in het brandende zonnetje van namen als Tino Martin en Henk Dissel tijdens de zesde editie van Breda in Concert. Bezoekers konden even wat verkoeling zoeken bij de gratis watertappunten die de organisatie regelde in verband met het zomerse weer. 


Zo'n 4500 vrolijke meezingers bezochten zaterdag het Chasséveld voor Breda in Concert. Ook de artiesten hebben genoten van deze zomerse zesde editie. Zo laat een van hen, Jeffrey Heesen, op zijn verhaal op Instagram weten Breda in Concert een feestje te hebben gevonden. Hij plaatste video's gefilmd vanuit het podium. Op deze filmpjes zijn veel enthousiast zwaaiende handen te zien. Sieneke, de zangeres die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, zong bij Breda in Concert haar nieuwe single 'Toen Kwam Jij'. 

Buiten Tino Martin, Henk Dissel en Jeffrey Heesen, traden ook Django Wagner, Snollebollekes, Rene Schuurmans, Wesley Klein, Raymon Hermans, Ferry de Lits, Nelis Leeman, Rob van Daal, Sander Kwarten, de Gebroeders Ko, Sieneke, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Jan van Est, Party Friex, Jeroen van Zelst en Evert van Huygevoort op. 

Foto's: Raymond Tillieu

 

Zal ik het doen? Ja!!! Vanmiddag mijn nieuwe single gezongen in Breda!#ToenKwamJij

Een bericht gedeeld door sienekemusic (@sienekemusic) op


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief