Foto: BAK Boemeldonck

Marc van Oosterbosch nieuwe Prins van Boemeldonck

  Cultuur

PRINSENBEEK - Marc van Oosterbosch is op afgelopen vrijdagavond onthaald als Prins Jannes de Drieënvijftigste van Boemeldonck.


Prins Jannes is vele malen deelnemer geweest bij de Grote optocht en het liedjesfestival; de verkiezing van het Karnavalslied van Boemeldonck. Prins Jannes is geen onbekende in Prinsenbeek. Hij is lid van het Dorpsplatform en gemeenteraadslid in Breda. In het dagelijks leven heeft hij een eigen bedrijf dat zich bezighoudt met coaching bij strategische planningsprocessen. Prins Jannes de Drieënvijftigste wordt geflankeerd door de Hofdames Melanie.

De nieuwe dansmarietjes zijn: Lieske van Gils, Rosalie van Rijckevorsel van Kessel, Nynke Koster, Esmée Evers, Isa Husson, Liv van Bavel en Tirza Kuijten. Het nieuwe lid van de Raad van Elf is: Justin Brouwer. De nieuwe Hofmachinist van de Boemel is Willem Halters.

Voordat Prins Jannes en zijn hofdames onthaald werden, was de finale van de verkiezing Boemeldoncks karnavalslied 2019. De Elfjes met muziek van Hè Hè met het nummer Blefde Plakke pakten de overwinning. 

In de hofkapel van de BAK van Boemeldonck is ook een aantal nieuwe leden nl.: Jacqueline Klaassen, Pieter Musters, Denise Rovers en Mark Aarts. Met al deze nieuwe mensen is het Boemeldoncks carnavalsgezelschap weer compleet.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief