Restauranteigenaar Yannis Papadopoulos samen met Ronald Koeman.
Restauranteigenaar Yannis Papadopoulos samen met Ronald Koeman. (Foto: Yannis Papadopoulos)

Koeman naar Breda voor opening restaurant aan de Grote Markt

  Cultuur

BREDA – Bondscoach van het Nederlands elftal Ronald Koeman verricht woensdagavond om 19.00 uur de officiële opening van Sabores, een nieuw mediterraans restaurant op de Grote Markt.


Koeman komt op uitnodiging van eigenaar Yannis Papadopoulos, die het restaurant samen runt met zijn compagnon Luis Molina. Papadopoulos kent Ronald Koeman al sinds zijn tijd bij FC Barcelona. “Daar ben ik in contact gekomen met Ronald en zijn familie. Het contact is daarna nooit meer verbroken en waar hij ook heen ging, daar bleef ik hem volgen.”

Ronald Koeman komt deze woensdag om 16.00 uur aan in Breda. “Dan gaat hij eerst borrelen en dineren in het restaurant van mijn kinderen. Om 19.00 uur gaan we naar de overkant en opent hij Sabores in het bijzijn van burgemeester Paul Depla”, aldus Papadopoulos.

Sabores (‘smaken’ in het Spaans) zit tegenover het stadhuis en is een restaurant met een Italiaanse en Spaanse keuken. “We hebben geen pizza’s of tapas, maar mooie andere mediterrane vlees- en visgerechten en pasta’s.”

Papadopoulos is ook de eigenaar van het Griekse restaurant Rhodos in de Veemarktstraat. Zijn compagnon heeft als kok gewerkt bij Gauchos in Breda en El Toro Negro in Oosterhout.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief