Foto: Perry Roovers

Stichting Kielegat organiseert Kielegatse Vrijmarkt

  Cultuur

BREDA – Stichting Kielegat organiseert op zondag 27 januari 2019 een nieuw evenement: de Kielegatse Vrijmarkt. Van 13.11 uur tot 19.11 uur kun je bij Strand Binnen terecht met je eigen kleedje om je carnavalsspullen te verkopen. En tegelijkertijd kun je zelf ook op zoek naar een toffe tweedehandse of nieuwe outfit.


Tijdens de vrijmarkt is de entree gratis. De leukste kapellen van Breda zorgen voor een sfeertje. Lekker eten en drinken zorgen voor een perfecte shopping mood zodat je eindelijk je Kielegatsjaal of je kiel kunt kopen of de nieuwste carnavalsitems van standhouders uit de regio kunt aanschaffen. De wagenbouwers van ut Kielegat zijn ook uitgenodigd om hun hele wagen of onderdelen te verkopen voor de horeca of voor aan je gevel thuis.

Wil jij ook je carnavalsspullen verkopen? Meld je op de dag zelf bij de welkomstbalie. Zorg zelf voor wat wisselgeld of reken ter plekke met Tikkie af. Stichting Kielegat vraagt de mensen om tussen 12 uur en 13 uur alvast te komen om je spullen uit te stallen en een mooi plekje uit te kiezen. Inloop is vrij toegankelijk en vol is vol. Wil je verzekerd zijn van een goede plek? Of ben je geïnteresseerd om als professionele ondernemer op de vrijmarkt aanwezig te zijn? Stuur dan een mail naar vrijmarkt@carnavalbreda.nl.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief