Foto: Esther Hereijgers

Ad Romijn stopt met prinsenprogramma bij Baronie TV

  Cultuur

BREDA – Vaste prik tijdens carnaval is voor de regionale tv-kijkers en carnavalsliefhebbers Baronie TV. Jaarlijks komen alle prinsengezelschappen uit de regio weer langs bij presentator Ad Romijn. Voor Romijn is het dit jaar de 23e en laatste keer dat hij de hoogheden ontvangt. Na deze editie stopt hij bij Baronie TV met het presenteren van dit programma.


"Op een gegeven moment is het wel welletjes geweest", vertelt Romijn. Na 23 jaar stopt hij met het presenteren van het prinsenprogramma.  Romijn bekijkt op dit moment nog of hij in een andere functie bij Baronie TV verder gaat. "Op dit moment zit ik nog steeds in het bestuur. Na de carnaval ga ik een beslissing nemen en het zou ook zomaar kunnen zijn dat ik er definitief mee stop." Na de carnaval heeft Baronie TV een jaar de tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe presentator. "Maar bij Baronie TV zelf hebben we in ieder geval al een aantal goede presentators rondlopen."

Voor de 23e editie van het prinsenprogramma is Baronie TV opzoek naar gastpresentators. Ben jij ouder dan 16 jaar, een echte carnavalsvierder en heb je altijd al eens aan tafel bij Ad Romijn willen zitten? Dan is het mogelijk om op carnavalsmaandag tijdens de uitzending tussen 10.00 en 14.00 uur aan te schuiven. Aanmelden kan tot 15 februari door een mailtje te sturen naar prins@baronie.tv. Schrijf in die mail ook wat je eventueel al aan ervaring hebt en wat je zo leuk lijkt om aan de tafel van Baronie TV te zitten.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief