Gulden Bal 2014.
Gulden Bal 2014.

Vijftigste Gulden Bal dinsdag 5 maart in Chassé Theater

  Cultuur

BREDA - Op de laatste dag van het Kielegatse carnaval wordt traditioneel en dit jaar voor de vijftigste keer het Gulden Bal gehouden. Op dinsdag 5 maart vanaf 14.00 uur is de carnavalsmiddag voor de hele familie in het in het Chassé Theater.


Tijdens het Gulden Bal verzorgen ook dit jaar weer de muzikanten van ongeveer twintig carnavalskapellen de muziek. De presentatie in de middenzaal ligt dit jaar in handen van Frank Jankowski. Jan Learbuch verzorgt de presentatie in de foyer. Prins Daan komt rond 16.30 uur samen met zijn gevolg een feestje bouwen op het Gulden Bal.

Voor de kinderen tot twaalf jaar is de entree gratis en is er in de foyer vanaf 14.00 de mogelijkheid om hun creativiteit bot te vieren onder deskundige begeleiding van de medewerkers van ‘Brakkenfestival on Tour’. Zij gaan samen met de kinderen schminken, knutselen en andere spelletjes spelen. De entreeprijs voor het Gulden Bal bedraagt 5 euro per persoon, inclusief garderobe. De kaartenverkoop start op dinsdag 5 maart vanaf 13.30 uur aan de kassa in het Chassé Theater. BredaPas-houder kunnen op vertoon van hun pas gratis naar binnen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief