Dennis van Aarssen.
Dennis van Aarssen. (Foto: Youtube.com The Voice)

Bredase collectief BOSCO op tour met Voice-winnaar Dennis van Aarssen

  Cultuur

BREDA - The Voice-winnaar Dennis van Aarssen trekt vanaf september 2019 met zijn eerste theatertour 'Start spreading the news' langs Nederlandse theaters. Hij wordt daarbij begeleid door de Bredase 10-koppige small-bigband BOSCO.


Collectief BOSCO is trots en blij met de samenwerking laat bandleider Daan Bogers weten. "Dennis is een ongelooflijk talent. Zijn manier van zingen en performen is een één-op-één 'match' met BOSCO. Dat werd op de eerste repetitie, de ochtend voor ons eerste gezamelijke optreden op radio 538, meteen bevestigd. We gaan ongelooflijk genieten met z'n allen!"

BOSCO werkte de afgelopen jaren al samen met meerdere grote artiesten, tourde langs de theaters met de show 'Heel Holland Op Z'n Kop' en speelde op vele grote festivals met Liptease. Daarnaast draait de band ook nog programma's met onder meer 'Dirty Harrie', 'Big Horns' en 'Big Bat'. Voor de zomer staan tevens nog optredens op het programma met grootheden als Benjamin Herman en Steffen Morrison.


Voor de kersverse winnaar van 'The Voice Of Holland' zijn Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen. Tijdens de negende editie van het populaire tv-programma liet hij zijn uitzonderlijk talent zien, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan.

'Start spreading the news' is vanaf 19 september in meer dan 30 theaters door heel Nederland te zien. De theatertour wordt op 23 december afgesloten in het AFAS Circustheater in Scheveningen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief