Charly Luske en het Militair Academie Orkest brachten een Tribute aan George Michael.
Charly Luske en het Militair Academie Orkest brachten een Tribute aan George Michael. (Foto: Chris Kooistra)

Dak eraf bij Charly Luske op openingsavond Spanjaardsgat Festival

  Cultuur

BREDA - Een vol ponton met 1500 bezoekers genoot donderdagavond van Charly Luske. De zanger bracht vol enthousiasme de nummers van zijn idool George Michael. "Uit de kunst", vatte Marja van Lieshout van het Spanjaardsgat Festival de avond samen. 


"Je merkt dat het thema legends en een tribute als deze goed werkt", vervolgt ze. "Maar daarnaast is Luske ook echt een geweldige zanger." Een dag eerder moest de organisatie nog beslissen om de filmvertoning van Bohemian Rhapsody in verband met het naderende noodweer te verzetten naar komende woensdag. Ook deze avond wordt het weer spannend met het weer. Tussen vijf en acht heeft het KNMI code geel afgekondigd. "We hopen dat het daarna opdroogt. We volgen goed wat er gebeurt, en doen onze uiterste best om het door te laten gaan."

Deze avond staat in het teken van meezingen met Abba. Harmonie Cecilia en A-Fever brengen de grootste hits én enkele wellicht wat minder bekende albumtracks voor de diehard fans. De start van het programma is gepland om 20.30 uur.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief