Foto: www.koektrommelstudio.nl

De Avenue zoekt op NPO 3 naar nieuwe dinnershow zangeres

  Cultuur

BREDA - De kerst-dinnershows in de Avenue zijn bij veel Bredanaars bekend. Maar zonder een allround zangeres, kunnen die shows er deze winter niet komen. Daarom gaat de Avenue via het televisieprogramma The Big Audition op zoek naar een nieuw talent. Of dat gelukt is, kun je zondagavond zien op NPO3.


Het NPO3 programma The Big Audition heeft aanstaande zondag een Bredaas tintje. In de aflevering komt namelijk De Avenue voorbij. Zij gaan in het programma op zoek naar een nieuwe zangeres voor de kerst-dinnershows.

In  het programma The Big Audition zien je hoe mensen auditie doen voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd om op creatieve wijze te solliciteren naar uiteenlopende vacatures. Het belangrijkste is dat ze een verpletterende indruk achterlaat bij de jury, die onder andere bestaat uit (mogelijk) toekomstige collega's. De vacatures in The Big Audition zijn heel divers: van presentator tot museumgids, van vlogger tot safari-ranger en van barbier tot zanger in een gospelkoor. Een aanstaande zondag wordt er dus een Allround Dinnershow Zangeres gezocht voor de Avenue.

Benieuwd of ze deze gevonden hebben? Kijk dan a.s. zondag, 20:15 uur naar NPO 3.  

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief