Palm Parkies 19 juli 2016
Palm Parkies 19 juli 2016 (Foto: Wijnand Nijs)

Over een week aftrap Palm Parkies in Valkenberg

  Cultuur

BREDA - Nog een klein weekje wachten en dan is het alweer tijd voor de eerste editie van Palm Parkies van dit jaar in het Valkenberg park. De eerste avond begint dinsdag 16 juli met Wild Romance, maar ook Planet Disco en Bakfiets Soundsystem zijn van de partij voor een klein feestje naast de fontein.


Wild Romance herinnert de meeste mensen waarschijnlijk aan eind jaren zeventig en begin jaren tachtig, waarin Herman Brood en zijn Wild Romance uitgroeiden tot Nederlandse rocksterren. De avond belooft een combinaties van klassiekers en nieuw werk te worden. Maar het blijft natuurlijk niet bij 16 juli. Op 23 juli kun je genieten van liedjes 'van eigen bodem' met de bands Van Eigen Bodem en de Bounties. De Handsome Poets zetten het park 30 juli op zijn kop. Bluesrock-band Voltage laat zich van hun beste kant zien op 6 augustus.

Hou je er wel van om een dansje te wagen? Ga dan naar de latin editie van Palm Parkies op 13 augustus. El Orquesta Pegasaya zorgt voor de beste Salsa, Cumbia, Merengue en Bachata. Daarnaast kun je gratis een workshop volgen.

Postmen, een unieke sound, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn oftewel, The Anonymous Mis, komt 20 augustus naar het Bredase Park. De energieke band Legends is op 27 augustus de hekkensluiter.

Zeven weken lang staat het park tussen 19.00 en 23.00 uur de dinsdagavond in het teken van muziek en gezelligheid. Daarbij kan je genieten van bier, wijn of andere drankjes. Ook hoef je niet bang te zijn voor een lege maag. Er staan namelijk diverse foodtrucks uit de regio.

Mura Kuijpers

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief