Palm Parkies 2016
Palm Parkies 2016 (Foto: Archief)

PALM Parkies: laatste tips en weetjes

  Cultuur

BREDA - De picknickkleedjes mogen weer uit de kast, want vanavond is het dan eindelijk zover. De eerste editie van PALM Parkies 2019 gaat in het Valkenberg van start. Maar waar moet je nou rekening mee houden?


Heb je thuis in een lade ergens nog een verloren PALM Parkies Pas liggen? Neem hem dinsdag dan gewoon mee! Het bedrag op de pas is namelijk nog gewoon te besteden. Nieuw bij Parkies zijn de contactloze pinsystemen. Deze zijn aanwezig bij alle bars en foodtrucks.

Grote dorst? Niet getreurd. Aan de bar bij Parkies kun je behalve glazen, ook flessen wijn bestellen. Deze kun je delen met je vrienden. Of niet.

Toch liever een ijskoud biertje in plaats van wijn? In de nieuwe PICKNICKbar vind je allerlei verschillende drankjes in een handige verpakking om mee te nemen. Ook zijn er diverse nieuwe biertjes toegevoegd aan het assortiment. 

Bij een goede borrel hoort natuurlijk ook wat lekkers te eten. Nieuw dit jaar bij Parkies: de tapasschotel. Tapas, drankjes en muziek. Wat wil je nog meer?

Om optimaal van PALM Parkies te kunnen genieten is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe laat het evenement begint. Iedere dinsdag is het publiek vanaf 19.00 uur welkom. Rond 23.00 uur worden de laatste deuntjes gespeeld.

Don'ts:
Voor degenen die toch liever drank van thuis meenemen. Dat mag, zolang het maar niet in glaswerk zit. Tassen worden gecontroleerd. 

Zo'n concertavond is altijd supergezellig, maar kan ook veel rotzooi achteraf geven. Laat dus geen rommel slingeren. De gemeente vraagt Bredanaars nadrukkelijk zelf alles op te ruimen. 

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief