Het podium in 2018.
Het podium in 2018. (Foto: Tranen van van Cooth)

Volledige line-up Tranen van Van Cooth bekend: naast Corry Konings ook Stef Ekkel en René Schuurmans naar Breda

  cultuur

BREDA - Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans maken dit jaar de line-up van Tranen van Van Cooth 2019 compleet. Eerder werd al bekend gemaakt dat Corry Konings, Django Wagner en Beppie Kraft hun opwachting zouden maken tijdens de editie op 31 augustus. 


Vanaf 13.00 uur zingen er door de hele binnenstad dertig verschillende koren uit Breda en omgeving prachtige liedjes. Het échte meezingfeest vindt vanaf 15.00 uur plaats op de hoek van de Keizerstraat, vlak voor de Mezz.

Op 9 juni maakte de organisatie bekend dat Corry Konings, Django Wagner en Beppie Kraft die dag in Breda te zien zullen zijn. Op 28 juli voegde zij daar Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans aan toe. Naast deze artiesten zie je op het hoofdpodium ook Antony, John de manager en Alfonso, Tjerry en Mariska en Davy Luijks de sterren van de hemel zingen. Het belooft een dag met 100% feestgarantie te worden. 

Tijdens de editie van vorig jaar zat het weer niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Met de poncho aan stond het publiek te dansen op artiesten als John de Bever, Peter Beense en Sieneke. De organisatie duimt dit jaar voor beter weer. De komende tijd worden er nog meer namen bekend gemaakt. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief