Foto: Screenshot Youtube

Yordi geeft laatste aflevering Bram in de Buurt Bredaas tintje

  Cultuur

BREDA - De allerlaatste aflevering van de populaire Youtube-serie Bram in de Buurt heeft een Bredaas tintje. De eer is namelijk aan de Bredase Yordi om deze te presenteren. En dat doet hij in stijl in een oud pak, met een zonnebril op, bij een haardvuur.


Na negentig afleveringen komt er een einde aan de serie Bram in de Buurt. In de serie van Slam gaat presentator Bram Krikke (die dit jaar de zilveren radioster won) de straat op om mensen een vraag te stellen, zoals 'Wat maakt jou bijzonder?' of 'Wat is er leuk aan jouw ex'. De meeste afleveringen van het programma zijn opgenomen in Utrecht, maar ooit was Krikke voor de opnames in Breda. Toen stal de Bredase Yordi de show. Sindsdien was Yordi al vaker te zien in filmpjes van Krikke. Zo verscheen hij ook kort in het programma 'statements'.

Voor de laatste aflevering van Bram in de Buurt werd Yordi opnieuw door Krikke betrokken bij de video. Als verhalenverteller in een eeuwenoude outfit naast het haardvuur, 'vertelt' Yordi het verhaal over de allerlaatste video van Bram in de Buurt.  Die video werd binnen een dag al ruim 350.000 keer bekeken.

Benieuwd naar de video met Yordi? Bekijk hem hier:

Hanneke Marcelis

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief