Foto: Reginald Kluijtmans

Bredase theatergroepen zetten publiek op de fiets voor unieke voorstelling

  Cultuur

BREDA - In een luie stoel ploffen en genieten van een rustige theatervoorstelling. Dat is er tijdens het FietsTheaterLocatieProject niet bij. De Bredase theatergroepen Teater '77, KROV en De Boulevard All Stars nemen hun publiek komend weekend mee naar drie bijzondere locaties in Breda, en daarvoor moet het gehele publiek op de fiets stappen.


Aanstaande vrijdag is het zo ver. Dan gaat Futurum in première. Het bijzondere theaterproject is een samenwerking van de Bredase theatergroepen Teater '77, KROV en De Boulevard All Stars. En die wordt niet op één, maar op drie locaties gespeeld. De voorstellingen zijn door Jorg van den Kieboom speciaal voor deze speellocaties geschreven.

Wie de voorstelling niet wil missen, moet zorgen dat zijn fietsbanden zijn opgepompt. Want het publiek moet van locatie naar locatie fietsen om de volledige voorstelling te kunnen zien. Er zijn voor mensen van buiten Breda een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Op de reserveringspagina van Futurum en de websites van de theatergroepen staat hierover meer informatie.   

De speeldata zijn vrijdag 11 oktober 19.30 uur, zaterdag 12 oktober 13.30 & 19.30 uur en zondag 13 oktober 13.30 uur. Een half uur voor aanvang verzamelen we in Café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7 Breda. De entree bedraagt €16,00 (incl. servicekosten). Ga voor meer informatie naar www.teater77.nl, www.krovtheater.nl of www.deboulevardallstars.nl

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief