[Fotoalbum] Druk weekend voor de Sint: ook in Bavel warm welkom | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De Sint en zijn pieten werden warm onthaald in Bavel.
De Sint en zijn pieten werden warm onthaald in Bavel. (Foto: Wesley van der Linde/GroenNieuws.nl)
Fotoalbum

Druk weekend voor de Sint: ook in Bavel warm welkom

  Cultuur

BAVEL - Sinterklaas heeft een druk programma dit weekend. Gisterenmiddag kwam hij aan in Breda, nadat hij 's ochtends met zijn pakjesboot was aangekomen in Nederland. Maar alle kinderen uit Breda willen de goedheiligman natuurlijk zien. Daarom komt hij ook langs in alle wijken en dorpen. Vanmiddag werd hij onthaald in Bavel.


De sint heeft het er maar druk mee dit weekend. Na zijn aankomst in het centrum van Breda gisteren, trok hij vandaag naar veel wijken en dorpen. Zo liet hij vanochtend als van zich zien in Tuinzigt, Westerpark, Haagpoort en Prinsenbeek.

In Bavel maakte hij samen met zijn gevolg vanaf de Kloosterstraat een rondje door het dorp. Deze eindigde om 15.00 uur bij sporthal 'De Huif', waar alle Bavelse kinderen kunnen genieten van een gezellige feestmiddag. Ouders konden met hun kleintjes vanmiddag Sinterklaas ook nog bewonderen in de Belcrum en in Ulvenhout. 

Volgend weekend

Breda is natuurlijk een grote gemeente. Daarom lukt het de kindervriend niet om dit weekend langs alle wijken te gaan. Hij vervolgt zijn ronde dan ook volgend weekend. De Sint gaat op 23 en 24 november de kinderen uit de Haagse Beemden, Princenhage, Heuvelkwartier, Boeimeer, Ginneken en Teteringen nog voorzien van een hand en wat lekkers. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief