De leden van Stichting Dun Vuilen 'Oek
De leden van Stichting Dun Vuilen 'Oek

9000 euro voor Jeugdfonds sport en cultuur Breda dankzij Stichting Dun Vuilen ‘Oek

Door: Eveline Jansen cultuur

BREDA - Stichting Dun Vuilen ‘Oek organiseert jaarlijks een uniek evenement ter ondersteuning van goede doelen in Breda. Dit jaar organiseerde de stichting een wel heel bijzonder evenement, namelijk Diner D’Ambiance. De opbrengst ging naar het Jeugdfonds Sport&Cultuur Breda.

Dit fonds betaalt de contributie en attributen voor kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is om te kunnen sporten of deel te kunnen nemen aan andere delen van het verenigingsleven. Een cheque met het mooie bedrag van circa 9000 euro is zondagavond 24 september aan het Jeugdfonds uitgereikt.

Zondag 24 september werden maximaal 100 mensen verwend met een Diner D’Ambiance. Voor 100 euro konden zij een ticket kopen en zich van 15:00 uur tot 19:30 uur culinair laten verwennen in Restaurant Publieke Werken met een 7-gangen diner. De gasten werden verwend met heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en bieren, bereid en geserveerd door leden van Dun Vuilen ‘Oek onder toeziend oog van professionals.

Hiernaast waren er meerdere artiesten, acts en entertainment om deze avond tot een nog groter succes te maken. Mensen die verhinderd waren bij dit evenement mochten ook zo een kleine donatie doen om het goede doel te steunen. Rond de klok van 19:30 uur werd de cheque van circa 10.000 euro aan het geweldig sportief Bredaas doel: Het Jeugdfonds Sport&Cultuur Breda, uitgereikt. Het was een geslaagd evenement.