Logo bredavandaag.nl

Studio 100 verhuist naar Breda

  Economie

BREDA - Het verkoopkantoor van kinderprogrammaproducent Studio100, bekend van onder meer K3, Mega Mindy en Samson en Gert, verhuist in februari 2010 naar Breda. Volgend jaar februari vestigt het bedrijf zich in het Pakhuis op de TripleO-campus.


Het kantoor zit nu nog met vijftien medewerkers op het mediapark in Hilversum. Het bedrijf werd vorig jaar in België uitgeroepen tot Onderneming van het jaar. Studio100 houdt zich bezig met tv-producties, shows, films en boeken.

Volgens commercieel directeur van Studio 100 Benelux, Tom Grymonprez was het concept van TripleO, het samenbrengen van creatieve en dynamische bedrijven op de campus, een belangrijke factor om daarheen te verhuizen. “Daarnaast maakt de Bourgondische mentaliteit, gecombineerd met een dynamische uitstraling, een vernieuwende creatieve sector en een goede bereikbaarheid vanuit België, Breda tot een uitstekende vestigingsplaats voor onze Nederlandse afdeling Sales & Marketing”, aldus de directeur.

"Iedereen kent hun artiesten en programma’s", zegt wethouder Adank. "We verwelkomen hen graag in Breda. Er werken zo’n 15 mensen bij dit kantoor maar ik ben overtuigd van de aantrekkende werking van een dergelijk bedrijf voor de campus”, voorspelt de wethouder van Economische Zaken.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief