Logo bredavandaag.nl
flickr

Restaurant FEBO vindt tijdelijke locatie in centrum

  Economie

BREDA - Restaurant FEBO dat vorig jaar oktober werd verwoest door een brand is terug. Het Spaanse restaurant heeft tijdelijk onderdak gevonden in een ruimte van café De Boulevard. Eigenaar Juan Carlos Reina en zijn vrouw Hannah Reina kunnen hun geluk niet op. “Het wordt weer ouderwets gezellig.”


Het was even zoeken, maar nu heeft de FEBO dan eindelijk een goede tijdelijke locatie weten te vinden. Binnenkort kunnen er weer tapas gegeten worden aan de Markt 8 gelegen naast het Hart van Breda. “De dansschool kon door de brand ook niet meer bij ons terecht, deze week toen uit naar De Boulevard. Via hun zijn we in contact gekomen met het café”, legt Reina uit. De ruimte is onderdeel van De Boulevard, maar heeft wel een eigen ingang. 

Volgens de restauranteigenaar reageren de vaste gasten en het personeel erg positief op het nieuws. “Veel bezoekers zeggen mij dat ze ons echt hebben gemist.” Dit komt volgens Reina door de unieke ambiance van FEBO. “Mensen komen hier in een ongedwongen sfeer borrelen, eten daarna wat tapa’s en gaan dan door de stad in.”

Het restaurant is vanaf 23 januari te bezoeken van vrijdag tot en met zondag. Wanneer de oude locatie van FEBO weer opengaat kan Reina nog niet zeggen. “Het duurt allemaal iets langer dan verwacht.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief