Logo bredavandaag.nl
Perry Roovers

Liqal wint eerste editie Bredase Startup Award

  Economie

BREDA -  Liqal heeft vrijdag de eerste Bredase Startup Award gewonnen. De bedrijven pitchten hun bedrijf aan het begin van de avond aan een driekoppige jury bestaande uit Joris Toonders van Yonego, Janneke Niessen van Improve Digital en Jeroen van Glabbeek van CM Payments.


In totaal mochten vijf bedrijven op het finaleevent deze vrijdag in het NAC-stadion hun bedfrijf proberen te ‘verkopen’ aan de jury: LIQAL, Route42, Ceres Legal, Sesam Solutions en LED Driven.

De bedrijven kwalificeerden zich tijdens een eerdere middag bij Starterslift, waar ze samen met nog tien andere startende bedrijven mochten kennismaken met burgemeester Depla en tevens hun idee pitchten voor een selectiecommissie bestaande uit Cees Meeuwis, Aad Ouborg en Jochem de Graaf. De vijf finalisten hadden het volgens deze jury in zich om (inter)nationaal het verschil te maken.

Voor de eerste editie van de Bredase Startup Award kwamen 250 aanmeldingen binnen. Vandaar dat de organisatie, bestaande uit Business Coach Breda, de gemeente Breda en Starterslift, ook de Breda Community Award in het leven riep. Deze publieksprijs ging naar De Nieuwe Winkel.

De kersverse ondernemers konden deze vrijdag ook inspiratie opdoen in speeches van NAC-directeur Justin Goetzee en Berry van Nes, die de PR voor  Max Verstappen verzorgt.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief