Logo bredavandaag.nl

Bredase ondernemers ontvangen Stappen & Shoppen Awards

  Economie

BREDA – In het Chassé Theater zijn maandagavond de Stappen & Shoppen Awards uitgereikt aan lokale ondernemers. De awards dienen als stimulans en erkenning voor de ondernemers die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de stad Breda. Ruim duizend mensen waren aanwezig bij de uitreiking.


De prijzen worden verdeeld in verschillende categorieën. Zo ging de prijs voor beste hotel naar Noveau Van Ham, won Café Nassau de prijs voor beste feestcafé en ging trouwzaak Santarello er voor het derde jaar op rij met de prijs vandoor in de categorie trouwen. Naast deze winnaars waren er nog tientallen die in de prijzen vielen, omdat er voor een groot aantal categorieën is gekozen.  Aan het eind van de avond wordt er een overall winnaar gekozen. De Toren interieurs, gelegen in de Torenstraat, ging er deze editie met de prijs vandoor.

Namens de gemeente Breda waren burgemeester Paul Depla en wethouder Boaz Adank bij de uitreiking. Depla vindt de uitreiking een goed initiatief. “Zo worden de Bredase ondernemers die de stad kleur geven in het zonnetje gezet en krijgen ze de erkenning die zij verdienen.” Ook Adank bedakt de ondernemers. “Jullie zorgen er voor dat Breda bourgondisch is en dat is heel belangrijk.”

De wethouder ziet ook nog genoeg kansen voor de ondernemers van Breda. “We hebben Breda al ontzettend goed op de kaart gezet voor de rest van het land. Laten we die lijn doortrekken en er met elkaar voor zorgen dat we weer de beste binnenstad van Nederland worden”, aldus Adank. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief